Be Forest E-twinning projesi ağaç dikimi

Okulumuzda e twinning proje ekibi be forest  adlı projelerinin her aşamasında işbirliği yapıyorlar. Birlikte sergi, müze ve orman gezi etkinlikleri yapan öğretmen ve öğrenciler ormanların önemini yaşayarak  öğreniyor olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler. Okul  bahçesine küçük bir çam fidanı diken öğrencilerimiz,Proje ortakları Romanya, Gürcistan, Polanya ve Türkiye adına dikilen  küçük  çam ağacının dostluğu, kardeşliği, birlikteliği ve doğa, orman sevgisini hatırlatacak bir sembol olduğunu ifade ettiler.Okulumuz Türk Dili  ve Edebiyatı Öğretmeni Emine Serdar ve Resim Öğretmeni Hümeyra Manavoğlu eşliğinde küçük ağaçlarına can suyu veren öğrencilerimiz  ormanın önemi konusunda farkındalıklarının arttığını, ağaçlarını sık sık ziyaret edeceklerini ve büyümesini izleyeceklerini ifade ettiler.

30.04.2022 374