"BE FOREST" Projesi Ulusal Kalite Etiketi Aldı

Okulumuz  Resim Öğretmenleri  Ayşen Atalan Sözbilir, Hümeyra Manavoğlu, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Emine Serdar, Beden Eğitimi Öğretmeni Ayfer Dönmez, İngilizce Öğretmeni Müfide Ertekin tarafından yürütülen "Be Forest" adlı e Twinning projesinde  hedeflere yönelik çok güzel etkinlikler gerçekleştirmişlerdir.  Projede hedeflerine yönelik yapılan  çalışmalar, zengin içerikleriyle  öğrencilerimize farkındalık kazandırmıştır. E Twinnig projesi kapsamında   proje logosu  ve sloganları  öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmış,  Marmaris'te yanan ormanları ziyaret ederek topladıkları materyallerle  asamble çalışmasıyla birbirinden güzel görseller ortaya çıkarmışlardır. Orman konulu resim yapan öğrencilerimiz resim sergisi açmışlardır. İlçemizdeki resim galerisine öğretmenleri eşliğinde  giden öğrencilerimiz "orman" konulu resim sergisini  hayranlık duyarak gezmişler, ayrıca yakın çevrelere düzenlenen gezilerde  çevredeki anıt ağaçların, doğal bitki örtüsünün ve tarihi eserlerin  farkına varmışlar, Proje paydaşlarıyla yapılan gezilerle de paydaşlarıyla kaynaşmışlardır. Öğrencilerimizin yazdığı şiirler ve kendilerinin yazdığı ve bestelediği şarkılar dinleyenlerden tam not almıştır.

"Be forest" adlı projemiz ulusal kalite etiketi almıştır.

16.02.2023 63

16-02-202316-02-202316-02-202316-02-2023