Muğla Okur Gezer Yazar Projesi

Muğla Milli Eğitim müdürlüğünce yürütülen Okur gezer Yazar projesi, öğrencilerimize kitap okuma ve  yaratıcı yazma alışkanlığını kazandırmak, onların kütüphanelerden azami derecede yararlanmalarını sağlamak, okuyarak kazandıkları birikimle duygu ve düşüncelerini   yazıya dökmelerini, yazmaktan keyif almalarını,  yazma becerilerini geliştirmelerine  yönelik il genelinde "Yazarlık  Atölyesi" etkinlikleri düzenlenmesi öngörülmüştür. Okulumuzda da bu projeye katılmak isteyen öğrencilerden oluşan bir yazarlık atölyesi kurulmuştur. Okulumuz Edebiyat  Öğretmeni Emine Serdar ve Resim Öğretmeni Ayşe Atalan Sözbilir'in  koordinatörlüğünde Proje yönergesi takvimine uygun olarak aylık periyotlar halinde proje  temasına  uygun  okumalar ve yazmalar yürütülmektedir.

16.02.2023 56

16-02-202316-02-202316-02-202316-02-2023